The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Liverpool er ifølge italienske Gazzetta dello Sport parate til at tilbyde Napoli, at syditalienerne kan få den kroatiske midterforsvarer, Dejan Lovren, med i købet, hvis Premier Leagues nuværende førerhold til gengæld kan overtage senegaleseren Kalidou Koulibaly.

Inter melder sig ifølge sammee Gazzetta dello Sport på banen i forhold til Paul Pogba fra Manchester United. Den franske midtbanestjerne har hidtil mest været sat i forbindelse med Juventus og Real Madrid.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Alexis Sanchez kan ifølge Daily Mail ende i sit hjemland, Chile, hvor Universidad muligvis vil overtage fløjspilleren, der i denne sæson har været udlejet til Inter af Manchester United. Ingen af de to klubber synes at regne med ham i deres langtidsplanlægning.

Arsenal vil gerne sælge Henrikh Mkhitaryan til sommer for at skaffe penge til andre spillere. Det skriver Daily Mirror. Den 31-årige armenier er i denne sæson udlejet til italienske Roma, og der har været historier fremme om en mulig permanent overgang.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Både Roma og spanske Real Betis har ifølge goal.com meldt sig som mulige destinationer for den tidligere Barcelona-spiller Pedro, der har kontraktudløb i Chelsea. Selv vil den spanske angriber gerne høre fra sin nuværende klub, inden han træffer en beslutning.

Tanguy Ndombélé er kædet sammen med FC Barcelona, men ifølge Daily Telegraph (kræver login) siger den franske midtbanespiller – der er Tottenhams dyreste indkøb nogensinde – at han vil blive i London-klubben for at kæmpe for sin chance.

Gode, gamle Jaap Stam siger ifølge goal.com, at han har forhandlet med Cincinnati FC fra den bedste amerikanske liga (MLS) om at blive ny træner for klubben. Som spiller spillede den nu 47-årige hollænder for bl.a. PSV Eindhoven, Manchester United, Lazio, Milan og Ajax.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top