The perfect guide to the casino

Real Madrid-stjerne: Det er ikke fair at gøre Barcelona til mestre

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Real Madrid-målmand Thibaut Courtois kalder det unfair, hvis FC Barcelona bliver kåret som mestre ved en eventuel sæson-aflysning.

I denne sæson har FC Barcelona og Real Madrid længe ligget side om side i tabellen, men lige nu fører FC Barcelona med to point ned til Real Madrid.

Hvis sæsonen ender med at blive aflyst, så bør FC Barcelona ikke kåres som mestre. Det mener Real Madrid-stjernen Thibaut Courtois.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det vil ikke være fair at kåre Barcelona til mestre, for vi har slået og spillet uafgjort med dem, så vi har vist, at vi er bedre end dem, siger belgieren til Sport og fortsætter:

– Vi er to point fra Barcelona, og vi kan blive mestre, så det vil være uheldigt, hvis sæsonen bliver aflyst. Det virker ikke fair, hvis de vælger Barcelona som mestre.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– I England er det anderledes med Liverpool. Jeg har forståelse for det der, for de andre er så langt fra dem. Men jeg vil gerne afslutte sæsonen. Der er 11 kampe tilbage, og det er for tidligt at kåre en mester.

Indtil videre er planen i Spanien, at La Liga bliver genoptaget i løbet af juni. Dette er dog ikke endeligt blevet godkendt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top