The perfect guide to the casino

Juventus-stjerne har fået ny passion: Jeg dyrker yoga

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Juventus-stjernen Paulo Dybala har fået en ny passion, da den italienske storklub ikke har været i aktion i snart to måneder.

Den italienske storklub Juventus har ikke været i aktion i godt og vel to måneder, og det er noget som går stjernen Paulo Dybala på.

Han savner nemlig at spille, og det er ikke det samme at træne derhjemme. Selvom at den argentinske offensivsspiller har fået en ny passion under sin isolation.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Hvis jeg skal være ærlig, så havde jeg aldrig troet, at jeg i så høj grad ville savne at spille og træne. Jeg føler, jeg har brug for at træne og se mine holdkammerater og venner og i det mindste røre en bold, for det er ikke det samme, at træne derhjemme, siger Dybala ifølge football-italia.net og fortsætter:

– Der er gået lang tid uden træning. Vi ved ikke præcist, hvornår vi er tilbage. Det er ikke, som om vi er på ferie, men jeg ved, at det handler om at slappe af og holde sig i form.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Isolationen har fået mig til at føle, at jeg skulle prøve noget nyt. For eksempel har jeg fået en ny passion – yoga. Jeg elsker det, og det er gået op for mig, at det hjælper mig meget, siger Dybala.

I denne sæson har 26-årige Paulo Dybala scoret 13 mål og leveret 12 oplæg i 34 kampe for Juventus i alle turneringer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top