The perfect guide to the casino

Håb for Real Madrid: Mbappé vil forlænge med PSG – på en særlig betingelse

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Kylian Mbappé vil have en Real Madrid-klausul i sin kontrakt, hvis han skal forlænge med Paris Saint-Germain.

Noget kunne efterhånden tyde på, at Kylian Mbappé vil forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain, der lige nu står til at udløbe i sommeren 2022.

Men det er ikke helt let at nå til enighed, og blandt uenighederne er ifølge spanske AS, at Kylian Mbappé vil have en særlig frikøbsklausul i sin kontrakt.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Denne frikøbsklausul skal så kun kunne aktiveres af Real Madrid – eller lignende klubber med en stor, europæisk historie, som de franske mestre ikke kan prale af, da klubben for eksempel endnu aldrig har vundet Champions League.

Paris Saint-Germains betingelse for en frikøbsklausul skal så være, at den skal være mindst på det samme niveau som den klausul, som klubben selv i 2017 betalte for brasilianske Neymar i FC Barcelona for verdensrekordbeløbet 1,6 milliarder kroner.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det vil Mbappé-lejren til gengæld ikke være med til – navnlig ikke fordi der er udsigt til, at fodbold-markedet står til en nedgang efter udbruddet af coronavirus.

Kylian Mbappé har i flere år været jagtet af Real Madrid, hvis træner, Zinédine Zidane, er en stor beundrer af sin franske landsmand.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top