The perfect guide to the casino

Coronavirus kan ødelægge handlen: Derfor køber Liverpool ikke bare drømmespilleren

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpool vil vide, hvor klubben står rent pengemæssigt, inden de køber Timo Werner fra RB Leipzig.

Liverpool vil gerne købe Timo Werner fra RB Leipzig, og den tyske landsholdsspiller vil gerne til Liverpool. Desuden har han en frikøbsklausul, så der burde ikke være de store knaster i forhold til en handel. Men det er der.

Ifølge The Guardian vil Liverpool stadig gerne købe den tyske angriber. Men klubben har brug for mere tid, førend de kan realisere købet, som er en drøm for manager Jürgen Klopp, der er en stor beundrer af sin landsmand.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Liverpool vil gerne vide, hvor de står rent pengemæssigt, og det gør klubben ikke, førend det for eksempel er klart, om den nuværende sæson overhovedet kan gennemføres.

Udbruddet af coronavirus har gjort, at al fodbold har ligget ned i snart to måneder. Og hvis sæsonen ikke kommer i gang igen, kommer det til at koste mange penge for alle Premier League-klubberne – også Liverpool.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Desuden vil corona-krisen ganske givet påvirke markedet negativt. Ingen ved, hvad prisen er for fodboldspillere, når krisen er overstået. Det vil Liverpool gerne have et overblik over, inden klubben udløser Timo Werners frikøbsklausul på 52 millioner pund (450 millioner kr.).

I modsætning til hvad der tidligere har været fremme, så gælder Timo Werners frikøbsklausul til gengæld sommeren over, så Liverpool har forholdsvis god tid – men klubben risikerer naturligvis at blive overhalet indenom af andre, hvis de ikke beslutter sig.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top