The perfect guide to the casino

Agent: Stortalent bør blive i Italien

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ifølge agenten bør Brescia-stjernen Sandro Tonali afvise udlandet, og i stedet skifte til en italiensk storklub.

I denne sæson har 19-årige Sandro Tonali stjålet samtlige overskrifter i Brescia, da stortalentet har leveret den ene flotte præstation efter den anden.

Ifølge rygtebørsen er alle de italienske storklubber også interesseret i stortalentet, og agenten mener da også, at det bedste for Tonali vil være at blive i Italien.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Han mener nemlig at Tonali bør afvise udenlandske storklubber som FC Barcelona og Manchester City, som angiveligt også er interesseret i hans underskrift.

– Jeg har ikke snakket med præsident Massimo Cellino endnu, men jeg har med fornøjelse læst, at han er indstillet på at give Sandro det sidste ord, siger Beppe Bozzo til La Gazzetta dello Sport og fortsætter:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Der er uden tvivl store muligheder for Sandro i forhold til andre spillere i hans alder. Men det er bedst for ham at blive i Italien. Han kan øjeblikkeligt etablere sig selv i en topklub, og det vil være en skam for Serie A at miste ham.

Brescia har ni point op til den rigtige side af nedrykningsstregen, og det ser derfor unægteligt ud til, at Tonali bliver solgt i løbet af sommeren.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top