The perfect guide to the casino

Premier League-klubber kræver: Drop nedrykning i år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


De seks mest nedrykningstruede klubber kræver, at nedrykning skal suspenderes, hvis de skal gå med til at spille sæsonen færdig.

På et video-møde fredag i Premier League stod det klart, at de seks nederste hold i Premier League kun vil være med til at spille sæsonen færdig, hvis nedryknings-snakken ophæves. Det skriver Daily Mail.

Det er meget afgørende for Premier League, at turneringen genoptages, fordi det ellers vil koste milliarder af kroner i tabte tv-penge og sponsorindtægter.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Norwich ligger allersidst, og de får svært ved at undgå nedrykning, hvis turneringen kommer op at køre igen – med allerstørste sandsynlighed uden tilskuere på grund af udbruddet af coronavirus.

Brighton, Bournemouth, West Ham, watford og Aston Villa er også i nedrykningsfare, og alle seks klubber er modstandere af Premier Leagues planer om at genoptage turneringen og spille på neutrale baner, da de vil have hjemmebanefordelen i de svære kampe.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Men Premier League går ind for de neutrale baner, fordi turneringsledelsen ellers er bange for, at fans skal samle sig uden for stadion – eller endnu værre: På nærliggende pubs.

Giver de øvrige klubber efter og dropper nedrykningen, er spørgsmålet imidlertid, hvad man så skal gøre med oprykningen. Nogle går ind for at suspendere oprykningen, mens andre taler om at gennemføre Premier League i 2020-21 med 22 eller måske 23 klubber. Men det vil betyde fire eller otte spillerunder mere, som bliver svære at finde datoer til.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top