The perfect guide to the casino

Neymar VIL tilbage til Barcelona: – Klar til halvering af min løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Neymar er klar til at halvere sin løn, hvis han bare kan komme tilbage til FC Barcelona.

Daily Mail skriver med spanske El Mundo Deportivo som kilde, at Neymar er klar til at gå fra fem millioner kroner om ugen til 2,5 millioner kroner om ugen, hvis han kan få lov at skifte tilbage til FC Barcelona.

Det kommer endda efter, at det kom frem, at Neymar var en af de spillere, der var imod at gå ned i løn hos de franske mestre. Sæsonen er ellers blevet afblæst, og det betyder i Paris Saint-Germains tilfælde, at de ikke få nogle indtægter fra de sidste ti kampe i Ligue 1.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men Neymar har afvist et tilbud om kontraktforlængelse i den parisiske klub fra 2022 til 2025, og han har tidligere kaldt det en fejl, at han forlod Kataloniens Stolthed.

Det er bare ikke det samme, som at FC Barcelona nødvendigvis køber ham tilbage.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

For det første er det en prioritet for klubben at købe den argentinske angriber, Lautaro Martinez, fra Inter, og det blive en dyr omgang for FC Barcelona, hvor spillerne har måttet finde sig i en lønnedgang på 70 procent under corona-krisen for at få det hele til at hænge sammen.

For det andet skal FC Barcelona betale overgangssum for Neymar, som Paris SAint-Germain i 2017 gav verdesnrekord-summen 1,6 milliarder kroner for.

Pariserne har antydet, at de er villige til at gå en halv milliard ned i overgangssum, men 1,1 milliarder er stadig mere, end FC Barcelona kan og vil betale.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top