The perfect guide to the casino

Lucas Andersen og co. ned i løn: – Vi gør det for klubbens skyld

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Spillere, trænere og ledelse i AaB må gå ned i løn, og det har anfører Lucas Andersen fuld forståelse for.

Ifølge den nordjyske klubs hjemmeside er der tale om en ‘betydelig’ lønnedgang, men det fremgår ikke nøjagtigt, hvor stor en del af lønnen, spillerne må give afkald på.

Det hele skyldes udbruddet af coronavirus, som betyder, at klubben ikke får ret mange indtægter, fordi der ikke kan spilles fodboldkampe. Men udgifterne har indtil nu stort set været de samme.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Fra spillerside er vi naturligvis bevidste om, at dette er en speciel og vanskelig periode for AaB, og derfor er vi gået sammen med ledelsen om at bidrage til bundlinjen, hvorfra alting jo udspringer, siger Lucas Andersen til hjemmesiden.

– Det gør vi for at markere, at vi har en forståelse for situationens alvor, og for at bidrage så AaB bedst muligt kan fastholde sit aktivitetsniveau både på det sportslige område og uden for banen, siger AaB-anføreren.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

AaBs administrerende direktør, Thomas Bælum, er meget taknemmelig for, at spillerne er gået med til løsningen.

– Vi er i en situation, hvor vi som klub har en vis robusthed, og vi skal nok klare os igennem, men det er logisk, at i denne ekstreme tid er alle bidrag til fællesskabet meget velkomne. siger den tidligere AaB-forsvarer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top