The perfect guide to the casino

Hobro-angriber chokeret over mulig konkurs: – Det ville være helt forfærdeligt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Hobro-angriberen Mads Hvilsom fik et chok, da han hørte om risikoen for, at klubben går konkurs.

Hobro-formand Lars Kühnel meddelte søndag, at Hobro ganske enkelt går konkurs, hvis Superligaen ikke får lov at komme i gang igen og spille færdig.

Klubben kommer til at miste millioner af kroner i tv- og sponsorpenge, hvis Superligaen ikke får lov at spille videre -også selvom det bliver uden tilskuere. Og uden de penge kan klubben ganske enkelt ikke køre videre.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er umiddelbart meget overraskende, og det er forfærdeligt, hvis klubben er i den situation, at den går konkurs. Det er de færreste, der var klar over, at det stod så slemt til. Jeg fik virkelig et chok, siger Mads Hvilsom ifølge Ekstra Bladet.

Den tidligere Sønderjyske-spiller var godt klar over, at udbruddet af coronavirus har gjort livet svært for mange klubber, fordi de stort set ingen indtægter får, mens udgifterne mere eller mindre er de samme.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Går Hobro konkurs, bliver klubben anbragt på bundlinjen i Superligaen, hvorefter den rykker to rækker ned. Det vil sige, at Hobro i givet fald skal spille i Danmarksserien i næste sæson.

– Det ville være forfærdeligt. Det ville jeg virkelig have det svært ved. Det er en klub, der har ret stor betydning for mig. Og det ville også være en katastrofe for selve klubben og for alle dem, der har været med til at bygge den op, siger 27-årige Mads Hvilsom.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top