The perfect guide to the casino

Helsingør: Afblæs sæsonen – og lad os rykke op

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Helsingør mener, at den bedste løsning for 2. Division er, at sæsonen afblæses – og at FC Helsingør rykker op i Viasat Sport Divisionen.

Suoerligaen satser på at gøre comeback i sidste weekend af maj efter udbruddet af coronavirus, og det samme gør den næstbedste række, Viasat Sport Divisionen.

Med 2. Division bliver det sværere, fordi der skal omfattende test af spillerne til for at spille fodbold – og det er der nogle af klubberne, der ikke har ressourcer til.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Fodbold er ikke det vigtigste her og nu. Det er spillerne, trænerne, holdlederne, og alle de familier, som de skal hjem til, som har vores fokus. Er det ikke sikkert at spille fodbold, så skal vi selvfølgelig ikke i kamp, siger FC Helsingærs formand, Jordan Gardner, til Helsingør Dagblad.

FC Helsingør rykkede i sidste sæson ud af Viasat Sport Divisionen, men klubben har fejet næsten al modstand til side i den tredejbedste række. Der er kun en oprykningsplads, og den bør tildeles den nordsjællandske klub, mener han.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi vil allerhelst ud og spille og rykke op på sportslig vis. Det er lidt svært at se, hvordan det skulle nå at ske nu, og derfor er en aflysning af sæsonen en mulighed. Sker det, så mener jeg, at det giver mening at lade os rykke op. Blandt andet fordi, vi har ligget i toppen hele sæsonen, og at vi har et stort forspring til de nærmeste forfølgere, siger Jordan Gardner.

Der mangler fem runder af grundspillet i 2. Division, og dernæst var det meningen, at der skulle spilles 11 runder i et slutspil. Nogle taler om at skære dette slutspil ned til seks runder, men det kan også blive svært, hvis man først begynder i sidste weekend i maj.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top