The perfect guide to the casino

Wayne Rooney med vild historie: Flop var bedre end Paul Pogba

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Engelske Wayne Rooney beskriver Ravel Morrison som det største talent han nogensinde har set i Manchester United.

Manchester United-legenden Wayne Rooney har i sin klumme i Sunday Times skrevet, at 27-årige Ravel Morrison er det største talent han nogensinde har set, og at det var hans personlige liv der satte en stopper for udviklingen.

– Jeg kan huske, at jeg så Ravel Morrison og tænkte, at han havde alt, det kræver, for en spiller i hans position. Han lavede tunnel på Nemanja Vidic tre gange i løbet af et minut i en træningskamp, indleder Rooney og fortsætter:

– Men han kæmpede med sin livsstil og sin omgangskreds, og det var synd for ham. For jeg så også Paul Pogba komme igennem, og Jesse Lingard og alle den slags spillere, og Ravel var langt bedre end dem

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han er beviset for, at du ikke kan undvige det faktum, at spillere skal følge nogle retningslinjer i professionel fodbold.

– Så tænker man på, hvor langt man kan nå ved at være ultra-professionel. Gary Neville for eksempel. Gary var ikke en stor spiller, men han arbejde samtlige minutter til hver træning, og han fik så meget som muligt ud af det, han havde.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Sir Alex Ferguson plejede at sige, at det sværeste i livet er at arbejde hårdt hver dag. Glem dine evner og spol alt tilbage – hvis du kan arbejde hårdt hver dag i hvilket som helst job, så bliver du succesfuld.

I dag spiller Ravel Morrison for Middlesbrough, som han er udlejet til fra Sheffield United.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top