The perfect guide to the casino

Premier League-dansker: Derfor elsker jeg fodbold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Southampton-spilleren Jannik Vestergaard fortæller om sin kærlighed til fodbold.

Siden 2010 har danske Jannik Vestergaard spillet professionel fodbold i udlandet, da han forlod Brøndbys ungdomsafdeling til fordel for tyske Hoffenheim.

Siden da er det blevet til utallige kampe i Bundesligaen, Premier League og på det danske landshold, hvilket den tårnhøje forsvarsspiller nu sætter nogle ord på. Han elsker nemlig alt ved fodbolden:

– Jeg bliver høj. Én ting er de mange store stadioner og hyldesten fra titusinder af fans efter en sejr, men der er også bare noget ved hele psykologien i en kamp. Vi går ind til den under stort pres, siger Jannik Vestergaard til Politiken og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Og så er vi 11 spillere, der udkæmper sådan en slags for-sjov-krig, og at vinde den giver en enorm lettelse. En rus. Anerkendelse, hæder, kammeratskab. Mange ting går pludselig op i en højere enhed. Til sammen gør det bare, at der ikke er noget federe end at vinde med sit hold. Det er det, jeg er afhængig af.

– Selv om den kan være hård, elsker jeg også den kynisme, der er i fodbold. Nogle gange er det bare sort eller hvidt. Enten vinder man, eller også taber man, og det afføder helt umiddelbare følelser fra spillerne og fansene, der forstærker hinanden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det presser følelserne til grænsen fra en frustration så dyb, at det gør ondt, til en glædesrus så stor, at jeg mærker det i hele kroppen. Derfor bliver jeg også ved med at jagte det næste fix, uanset hvor stort presset er.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top