The perfect guide to the casino

AGF-stjernens agent knuser fansenes håb: – Forlængelse med Bundu bliver svær

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Meget tyder på, at næste AGF-sæson bliver uden stjernen Mustapha Bundu på holdet.

AGF ligger i denne sæson på en tredjeplads i Superligaen, og det skyldes ikke mindst Mustapha Bundu, der har scoret otte mål og i det hele taget været en stor trussel mod samtlige modstandere.

Men hans fremtid ligger nok et andet sted.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Nu skal man jo aldrig sige aldrig, og jeg vil ikke udelukke det. Men jeg kan jo føle og mærke den interesse, der er for ham, så det bliver svært (med en forlængelse, red.). Også fordi AGF vel også har en interesse i at tjene nogle penge på ham. Måske specielt i denne tid, siger Mustapha Bundus agent, John Sivebæk, til AGF-fansiden More Than A Club.

– Jeg håber, man kan finde en løsning, hvor alle bliver tilfredse. Jeg ved jo godt, at det ikke altid er sjovt som fan at se en af de bedste spillere forsvinde. Men det er nu engang vilkårene i dansk fodbold, at de bedste de forsvinder til næste skridt i deres karriere. Og det er jo til udlandet – større klubber i udlandet – hvor de kan udvikle sig endnu mere end i Danmark, siger den tidligere europamester.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

John Sivebæk siger også, at AGFs pris for at sælge Mustapha Bundu bliver på mindst 25 millioner kroner.

Hvis ingen vil byde de penge, er der altså en mulighed for, at den 23-årige angriber fra Sierra Leone fortsætter i klubben.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top