The perfect guide to the casino

Stjerne-spiller til sin gamle klub: Værsgo’, her er 20 millioner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere Manchester United-spiller, Marouane Fellaini, hjælper til med at redde sin gamle klub, Standard Liège.

Ifølge Daily Mail har Marouane Fellaini givet Standard Liège 20 millioner kroner – men der er dog tale om et lån, så den belgiske landsholdsspiller forventer altså at få pengene tilbage på et tidspunkt.

Standard Liège er en af Belgiens førende klubber med ti mesterskaber bag sig. Men den har økonomiske problemer, og derfor er den gået tiggergang til nogle af sine tidligere spillere for overhovedet at holde sig kørende.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Faktisk ser det så sort ud, at det belgiske fodboldforbund ikke har kunnet tildele Standard Liège licens til den kommende sæson, fordi klubben skylder sine nuværende spillere penge.

Standard Liège lå nummer fem i den belgiske liga, som det forbundet i sidste måned valgte at afblæse på grund af udbruddet af coronavirus. Denne beslutning er dog ikke endelig godkendt, men der er ikke meget, der tyder på, at turneringen bliver genoptaget. Og dermed kommer der ingen indtægter ad den vej.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Maouane Fellaini mangler til gengæld ingen penge efter en karriere i Everton, Manchester United og nu i Shandong Luneng i Kina.

Også Borussia Dortmunds Axel Witsel skal have givet sin gamle klub en håndsrækning, da han er blandt en gruppe af investorer, der vil købe stadion og dernæst leje det ud til klubben.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top