The perfect guide to the casino

De seks store klubber mod resten: Borgerkrig i Premier League om comeback

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


For de seks største klubber i Premier League er det altafgørende, at sæsonen bliver spillet færdig. De 14 øvrige klubber er slet ikke så ivrige.

Fredag var der video-møde i Premier League om, hvad der skal stilles op med resten af sæsonen, og her gik bølgerne højt.

Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham og Manchester-klubberne går alle klart ind for, at turneringen skal spilles færdig, da det ellers koster mange penge i form af tabte indtægter fra tv og sponsorer.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

De penge vil de mindre klubber også gerne have. Men de frygter betingelserne. Det skriver Daily Mirror.

Alle de 92 resterende kampe skal spilles bag lukkede døre og på neutrale baner. Men de mindre klubber er betænkelige, fordi de er bange for sikkerheden og sundheden. De frygter simpelthen, at nogle bliver smittede med coronavirus, selvom der er taget alle mulige forholdsregler, og at det i givet fald kan skade fodboldens image.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Flere af de mindre klubber synes at gå ind for en løsning, hvor man fryser den nuværende stilling og suspenderer nedrykningen. I stedet skal to eller tre klubber rykke op, så man ekstraordinært spiller med 22 eller 23 klubber i den kommende sæson i Premier League.

Den plan er de seks store klubber imod, fordi det betyder enten fire eller otte spillerunder mere – plus at tv-pengene fra den kommende sæson skal deles med endnu flere klubber end normalt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top