The perfect guide to the casino

Bayern München-stjerne: Jeg vil altid være Franck Ribéry taknemmelig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Bayern München-stjernen David Alaba hylder franske Franck Ribéry.

Efter 12 sæsoner skiftede franske Franck Ribéry i sommer Bayern München ud med Fiorentina, og i det sydtyske er han savnet af især David Alaba.

Den østrigske Bayern München-stjerne ser nemlig den 37-årige franskmand som sin storebror, og han vil altid være hans hjælp taknemmelig:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han er min storebror. Da jeg blev en del af førsteholdet, var han en af de første personer, der kom hen til mig. Han holdt altid øje med mig, prøvede at presse mig og gav mig råd. Han var der altid for mig, og det er jeg meget taknemmelig for i dag, siger Alaba i en Instagram Live og fortsætter:

– Når du er en ung spiller, og en stor spiller som ham kommer over til dig og siger, du kan sidde ved siden af ham, og han altid tager hånd om dig, så er det noget stort.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Derudover fortæller Bayern München-stjerne, hvilke ting han har lært at Franck Ribéry:

– At forblive sulten. Han stoppede aldrig med at arbejde hårdt, og han kørte altid på. Han elsker fodbold, det han laver, og han giver altid alt.

– Han lærte mig det samme. Jeg prøver at give alt til hver træning og i hver kamp for at blive bedre og forblive sulten og ydmyg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top