The perfect guide to the casino

PSG-spillerne gjorde grin med Haaland: Nu udtaler han sig endelig om situationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Norske Erling Haaland fortæller om situationen, hvor Neymar og resten af PSG-spillerne gjorde grin med ham.

I midten af marts blev Borussia Dortmund slået ud af Champions League, hvor at PSG blev endestationen for den tyske storklub.

Den brasilianske superstjerne Neymar scorede i 2-0 sejren hjemme på Parc des Princes, og det fejrede han ved at lave samme jubelscene, som Erling Haaland længe har gjort brug af. Efter kampen lavede alle PSG-spillerne den samme mediterende jubel, og nu har det norske stortalent endelig kommenteret på situationen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– De hjalp mig i høj grad med at sprede meditation til resten af verden og vise hele verden, at meditation er en vigtig ting, så jeg er taknemmelig for, at de hjalp mig med det, siger Håland og fortsætter omkring tiden i Dortmund indtil videre:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg føler, jeg forbedrer mig hver dag, og nu hvor jeg spiller med endnu bedre holdkammerater end i Salzburg – med al respekt for Salzburg – kan de finde mig i endnu bedre situationer, så det har været godt.

Den norske stjerne har fået en fremragende start på livet i Borussia Dortmund, hvor han har scoret 12 mål og leveret 2 oplæg i 11 kampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top