The perfect guide to the casino

Premier League-stjerne: – Vi er bange for at spille kampene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Stjernen Sergio Agüero fra Manchester City mener, at det er for farligt at genoptage Premier League.

Det huer slet ikke Sergio Agüero, at Premier League efter planen går i gang igen i juni, efter at ligaen har været lukket ned på grund af udbruddet af coronavirus.

– De fleste spillere er bange for at spille kampene. De har familie, de har børn, de har små babyer, siger Sergio Agüero til spanske El Chiringuito TV. Det skriver The Guardian.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Premier League er ved at udarbejde en protokol, så kampene kan afvikles forsvarligt. Tilskuere kommer der ikke, men da fodbold er en kontaktsport, kan man ikke udelukke, at der er en vis risiko for spillere, trænere, sundhedsstab og officials for at blive smittet.

– Når vi skal tilbage, forestiller jeg mig, at det bliver meget intenst. Spillerne vil være forsigtige, og i det øjeblik, at der er en spiller, der føler sig dårligt tilpas, vil alle tænke: ‘Hvad sker der her?’, mener den argentinske Manchester City-angriber.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Flere Premier League-spillere og trænere er blevet smittet med coronavirus, og det har ført til karantæner til hele trupper.

– Folk kan have sygdommen uden at have symptomer. Og de kan smitte dig, uden at du aner det. Det er skræmmende, siger Sergio Agüero.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top