The perfect guide to the casino

Vred Morten Olsen: Det var dårligt og dumt sagt, Brian Holm

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Morten Olsen er utilfreds med Brian Holms udtalelser om, at EM-kampene i København er ligegyldige.

Der er som bekendt opstået tvivl om, hvorvidt København kan påtage sig værtskabet for fire EM-kampe i sommeren 2021, fordi EM er blevet flyttet fra sommeren 2020 til næste år på grund af udbruddet af coronavirus.

Årsagen er, at København også skal være vært for Tour de France få dage efter den sidste EM-kamp, og derfor tørner de logistiske og kommercielle interesser sammen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Den tidligere professionelle cykelrytter, Brian Holm, sagde til B.T., at man for hans skyld bare kunne flytte EM-kampene til Malmø. Han var da i hvert fald ligeglad.

Men de udtalelser er faldet den tidligere landstræner, Morten Olsen, for brystet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Undskyld mig, men det var dårligt og dumt sagt. Vi skal være ordentlige overfor hinanden som for eksempel Michael Laudrup og Preben Elkjær har været det. De ønsker, at København bliver vært for både EURO 2020 og Tour de France, siger Morten Olsen til Viasat Sport Live.

– Jeg bor i Belgien, hvor cykelsport er endnu større end i Danmark. Så jeg følger naturligvis med i cykelsport, og jeg ved, at vi lige nu har mange danske ryttere blandt nogle af verdens bedste. Jeg glæder mig over, de får lejlighed til at køre tre etaper på Tour’en i Danmark.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top