The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du fredagens rygtebørs.

Spanske SPORT skriver, at Borussia Dortmund har kig på FC Barcelonas Ansu Fati, som tyskerne selv stiftede bekendtskab med i denne sæsons puljespil i Champions League. De nuværende spanske mestre vil næppe sælge, men de kan være interesserede i at leje den 17-årige angriber ud.

Både Jack Grealish fra Aston Villa og James Maddison fra Leicester er i et stykke tid sat i forbindelse med Manchester United. Men ender det med, at ‘De Røde Djævle’ skal vælge imellem dem, bliver det Aston Villa-spilleren, som vinder, skriver Manchester Evening News.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Liverpool er kommet lidt tættere på den tyske landsholdsangriber, Timo Werner, der ifølge Bild (kræver login) udelukker et skifte til en anden tysk klub – eksempelvis Bayern München.

Tilsvarende er den tyske landsholdsfløj, Leroy Sané, kommet tættere på Bayern München, da Manchester City-spilleren ifølge Bild (kræver login) har talt i telefon med de tyske mestres træner, Hans-Dieter Flick, i en halv time.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Mere om Manchester City. SPORT skriver i sin engelsksprogede udgave, at de engelske mestre skal være tæt på en byttehandel, så de selv overtager den portugisiske back, Nelson Semedo, fra FC Barcelona, mens landsmanden Joao Cancelo tager den anden vej.

Inter har lejet Victor Moses af Chelsea, og de blåsorte milanesere vil gerne købe den 29-årige nigerianske fløj på permanent basis, men så skal prisen ned. Calciomercato har mere om den sag.

Både Arsenal og AC Milan er ifølge spanske MARCA interesserede Nabil Fekir fra Real Betis. Den 26-årige offensive midtbanespiller var med til at vinde VM med Frankrig i 2018.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top