The perfect guide to the casino

Comeback til Premier League 12. juni: Sådan vil englænderne blive færdige

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


De resterende Premier League-kampene skal spilles uden tilskuere på neutrale baner.

De 20 Premier League-klubber besluttede på et video-møde fredag, at de vil gå videre med planerne om at spille Premier League færdig, hvis de får lov af myndighederne.

Ligesom tilfældet er i Danmark, vil briterne også åbne samfundet i etaper efter udbruddet af coronavirus. Og premierminister Boris Johnson har signaleret, at den gradvise åbning først kan begynde på torsdag. Det vides ikke, om fodbold kommer med i første etape.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Premier League-klubberne håber ifølge The Sun at kunne begynde at træne igen 18. maj, og de vil så gå i gang med at spille restprogrammet fra 12. juni.

Der mangler ni runder i Premier League og dertil kommer to hængepartier, fordi Manchester City og Aston Villa spillede finale i Carabao Cup’en i februar måned.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det betyder, at der skal spilles 92 kampe, så selv hvis man antager, at der bliver spillet tre om dagen, vil det tage lige godt en måned. Og dertil kommer kvarfinaler, semifinaler og finale i FA Cup’en.

Kampene skal spilles på baner, der ikke ligger for tæt på bebygget område. Det regnes for givet, at West Hams London Stadium, Arsenals Emirates Stadium og Manchester Citys Etihad Stadium skal bruges til afviklingen.

Men ingen af de nævnte klubber kommer til at spille på hjemmebane. Samtlige kampe skal spilles på neutral bane for at give klubberne nogenlunde lige vilkår i den usædvanlige situation.

Når det er så vigtigt at spille færdigt for Premier League-klubberne, skyldes det dels sportslige hensyn. Men det skyldes i mindst lige så høj grad de økonomiske hensyn, da tv-selskaberne ellers ikke vil betale klubberne, fordi de ikke kan levere varen – fodboldkampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top