The perfect guide to the casino

Arsenal-stjernen til sine venner: Derfor ville jeg ikke ned i løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Mesut Özil vil ikke ned i løn i Arsenal, fordi han mener, at han kan få det samme udbetalt, hvis han skifter til Fenerbahce.

I sidste uge kom det frem, at Mesut Özil var en ud af tre Arsenal-spillere, som havde sagt nej til klubbens forslag om, at alle gik 12,5 procent ned i løn i et år på grund af udbruddet af coronavirus.

Klubbernes problemer i den forbindelse er, at de ikke får ret mange indtægter, men at udgifterne forbliver nogenlunde de samme.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Mesut Özil er den højest lønnede Arsenal-spiller, da han tjener tre millioner kroner om ugen. Og han har ifølge https://www.dailystar.co.uk/sport/football/mesut-ozil-pay-cut-admission-21956436 fortalt sine nærmeste venner om, hvorfor han ikke sagde ja til Arsenals tilbud.

Det skyldes, at han mener, at han ved at gå 12,5 rrocent ned i løn i Arsenal kan få det samme beløb udbetalt, hvis han skifter til Fenerbahce i Tyrkiet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I Istanbul-klubben er bruttolønnen ganske vist lavere, men den tidligere tyske verdensmester med de tyrkiske rødder vil i Fenerbahce slippe for at betale skat, for det gør fodboldspillere ikke i Tyrkiet.

31-årige Mesut Özils kontrakt med Arsenal udløber i sommeren 2021, så hvis Fenerbahce – der var Mesut özils favorithold som dreng – vil have fat i ham til sommer, skal de altså også betale overgangssum.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top