The perfect guide to the casino

23 hold i Premier League? Traditionsrig turnering kan få øksen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Næste sæsons Liga Cup risikerer ikke at blive til noget, hvis Premier League bliver udvidet på grund af corona-krisen.

Premier League arbejder stadig på, at denne sæson skal gennemføres – eventuelt uden tilskuere. Men der har også grebet sig en snigende fornemmelse af, at det måske ikke kan lade sig gøre.

Og hvad skal der så ske? Ja, det er et godt spørgsmål, for man kan vel ikke bare sende de nederste hold i Premier League ned i Championship?

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Og hvad så med de øverste hold i Championship? Skal de så nægtes den oprykning, som de lå til? Nej, mener nogle, og derfor kan det komme på tale at udvide Premier League til 22 eller 23 klubber i en enkelt sæson, skriver Daily Mail.

Det lyder måske ikke af så mange, men det vil betyde henholdsvis fire eller otte runder mere, og det er der ganske enkelt ikke plads til i kalenderen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Derfor er der ifølge Daily Mail dem, der mener, at Carabao Cup’en – også kaldet Liga cup’en – må nedlægges i et enkelt år. Men kritikerne af forslaget mener, at hvis Liga Cup’en først får øksen en gang, så kommer den aldrig i gang igen.

Turneringen er ikke særlig højt prioriteret af de store klubber, men den er populær blandt de små divisionsklubber, fordi den giver dem chancen for kassekampe mod større klubber.

Liga Cup’en blev indført i 1960-61, og den har deltagelse af alle divisionsklubber – i modsætning til FA Cup’en, der er åben for samtlige engelske klubber.

Manchester City har vundet turneringen de seneste tre år. Liverpool er med otte turnerings-sejre den klub, der har vundet turneringen flest gange.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top