The perfect guide to the casino

Mestre på skrivebordet: Sådan slutter den franske liga

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Paris Saint-Germain genvinder det franske mesterskab, mens Lyon står til at blive sorteper efter afblæsningen af turneringen.

Den franske regeringschef, Édouard Philippe, meddelte tirsdag, at den franske regering forbød al fodbold frem til august. Kort efter meddelte det franske fodboldforbund (FFF) så, at det betød, at den nuværende sæson må afblæses. Det skyldes udbruddet af coronavirus.

Ifølge sportsavisen l’Équipe medfører det, at Paris Saint-Germain genvinder mesterskabet, da holdet førte med 12 point ned til Olympique Marseille, da ligaen blev afblæst.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

FFF vil tildele holdene de resterende point efter gennemsnittet af de point, som de allerede havde opnået i denne sæson.

Der manglede ti runder af den franske liga, da den blev afbrudt, og dertil kommer et hængeparti mellem Paris Saint-Germain og Strasbourg, som ikke får nogen praktisk betydning.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Med skrivebords-mesterskabet kommer Paris Saint-Germain direkte med i Champions League til næste sæson sammen med Olympique Marseille og tredjeplacerede Rennes.

Lille, Reims og Nice kommer i Europa League, mens Lyon bliver sorteper. Deres eneste chance for at spille europæisk fodbold ligger nu i, at de kan vinde den igangværende Champions League, hvis den da bliver spillet færdig.

Her har klubben vundet den første af to ottendedelsfinaler mod italienske Juventus.

Amiens og Toulouse rykker ned, da de lå på nedrykningspladserne, da turneringen blev afbrudt. De erstattes af Lens og Lorient fra Ligue 2.

Toulouse har imidlertid allerede meddelt, at klubben vil anlægge retssag mod FFF på grund af beslutningen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top