The perfect guide to the casino

Manager afslører: Ferguson trøstede mig efter 0-9 mod Leicester

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Sir Alex Ferguson sendte trøstende besked til Ralph Hasenhüttl, efter at hans Southampton-hold havde tabt 0-9 hjemme til Leicester med Kasper Schmeichel på holdet.

Southampton satte negativ rekord først på sæsonen, da holdet tabte 0-9 på eget græs til Leicester, som dermed vandt den største udesejr i Premier Leagues historie.

Bagefter var der stor kritik af holdet og af manager Ralph Hasenhüttl, men der var også nogle, der forsøgte at trøste. Iblandt dem var den legendariske Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, som førte sit hold til 13 Premier League-titler.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg kan huske, at jeg modtog en sød sms fra Alex Ferguson. Jeg har aldrig mødt ham, og jeg kender ham ikke, og jeg var nok aldrig kommet i kontakt med ham, hvis mit hold ikke havde tabt 0-9. Så det var vel positivt, siger Ralph Hasenhüttl til Sky Sports.

Han regnede selv med, at han var blevet fyret efter nederlaget.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Men klubbens administrerende direktør sagde til mig, at han vidste, hvor meget energi jeg havde lagt i jobbet, og at han troede på, at vi nok skulle få situationen vendt. Det var en meget vigtig periode for mig, og jeg lærte meget af den, siger Southamptons tyske manager.

Southampton lå næstsidst efter det store nederlag til Leicester, men siden lykkedes det for The Saints at få vendt udviklingen.

Selvom klubben fra den engelske sydkyst havde en svag periode, lige inden ligaen blev stoppet af udbruddet af coronavirus, er der i skrivende stund syv point ned til nedrykningsstregen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top