The perfect guide to the casino

Los Angeles-spiller: Mine holdkammerater hadede Zlatan

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Zlatan Ibrahimovic måtte forlade Los Angeles Galaxy, fordi de andre spillere i klubben ikke kunne fordrage han. Det siger en argentinske Emiliano Insua.

Den 38-årige svensker havde efterhånden gjort sig så upopulær i Los Angeles Galaxy, at han blev nødt til at forlade klubben, fortæller Emiliano Insua.

Det står i modsætning til Zlatan Ibrahimovic’ egen forklaring, som gik på, at han ville tilbage til Europa efter halvandet år i den amerikanske liga (MLS), hvor han lavede 52 mål i 56 kampe. Han havde med egne ord gjort tilstrækkeligt og tog til AC Milan.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Emiliano Insua kom først til Los Angeles Galaxy, efter at Zlatan Ibrahimovic forlod klubben, så han har kun udsagn fra medspillerne at forholde sig til.

– Jeg kender ham jo ikke, men ifølge de andre havde han en mærkelig personlighed. Da jeg kom, fortalte de en del personlige historier, som jeg ikke kan fortælle her, siger den 31-årige venstre back til Fox Sports i Argentina. Det skriver svenske fotbollskanalen.se

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– De siger allesammen til mig, at han var en utrolig dygtig spiller, men at han var en dårlig holdkammerat, og at det var derfor, han forlod klubben, siger Emiliano Insua om Zlatan Ibrahimovic.

I sidste uge kom det frem, at svenskeren i flere tilfælde havde sat sig selv i centrum og talt med store bogstaver over for holdkammeraterne.

– Der er nogle, der er kommet her, fordi klubben ligger tæt på Hollywood. Jeg er Zlatan. Jeg har 300 millioner dollar på bankbogen, og jeg har min egen ø, så jeg behøver slet ikke at være her. Den første, der åbner kæften, slår jeg virkelig ihjel, skulle han således have sagt efter et nederlag på 2-3 til Houston Dynamos, hvor modstanderne havde scoret til allersidst.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top