The perfect guide to the casino

Anders Lindegaard: Moyes ændrede alt i Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Anders Lindegaard kigger tilbage på tiden under David Moyes i Manchester United.

Sir Alex Ferguson stod i spidsen for Manchester United I perioden 1986 til 2013, og han har derfor i den grad sat sit præg på Manchester United over en lang årrække.

Det var også den succesfulde skotske manager, som hentede danske Anders Lindegaard til klubben i 2011, og han kigger nu tilbage på tiden, og fortæller hvordan at David Moyes ændrede alt, da han overtog styringen i den engelske storklub.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Med Sir Alex var det en utrolig familiær klub. Alle var en del af United-familien, lige fra damerne, der vaskede vores tøj, til formanden, direktører og manageren. Alle var en del af samme hold, og det føltes ikke så stort, når man var der, eftersom det var så familiært, siger Anders Lindegaard til Fotbollskanalen og fortsætter:

– Men det ændrede sig lidt, da Sir Alex Ferguson stoppede. En ny manager, som måske kun var interesseret i førsteholdet, mens Sir Alex var interesseret i det hele, kom. Han kom med nye idéer, så tingene ændrede sig.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg plejer at sige, at hvis man har spillet for United under Sir Alex, er det både en velsignelse og en forbandelse. Man har oplevet et perfekt niveau af fodbold – både praktisk, spillemæssigt og alt. Samtidig bliver det et problem, når man ikke længere spiller under Sir Alex.

I en kort periode var Anders Lindegaard førstevalget i Manchester United-målet, og det blev derfor til 29 kampe for førsteholdet for den danske målmand.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top