The perfect guide to the casino

Thierry Henry: MLS udvikler sig konstant

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Montreal Impact-træneren Thierry Henry fortæller, at MLS er inde i en stor udvikling.

I mange år kunne MLS kun tiltrække gode europæiske spillere, hvis de var i slutningen af deres karriere. Dette er dog ikke længere tilfældet, og franske Thierry Henry fortæller nu hvorfor.

Han siger nemlig at MLS er inde i en rivende udvikling, og han er derfor optimistisk på ligaens vegne angående fremtiden.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Klubber køber nu spillere fra den mexicanske liga og prøver at få spillere fra Europa tidligere. Det ville ikke være sket tidligere. Ligaen prøvede altid at få spillere i slutningen af deres kontrakter, og det afhang meget af spillernes lyst, siger Thierry Henry ifølge goal.com.

– Nu går klubberne selv ud og henter spillere tidligt og i en ung alder fra Mexico og Argentina. Jeg kommer ikke til at nævne alle lande, men det ville aldrig være sket før, så det er et tegn på, at ligaen udvikler sig, siger Thierry Henry.

Han ved dog også godt, at de europæiske ligaer og klubber altid vil have et forspring.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er meget svært, for ligaen har eksisteret i 25 år, og der er andre ligaer, der har været i gang i over 100 år. Du har klubber i Europa, som er 125 år gamle. Det er svært at kæmpe mod historien, så lad ligaen vokse stille og roligt.

– Jeg ved ikke, hvor langt ligaen kan gå. Det er selvfølgelig op til os, og nu er jeg her for at hjælpe med at løfte ligaen så meget som muligt. Denne liga har ingen grænser for mig, men vi har brug for tid til at løfte niveauet, siger Thierry Henry.

Thierry Henry spillede selv for New York Red Bulls i slutningen af sin egen karriere.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top