The perfect guide to the casino

Forlænget spilletid: Danmarks EM-skæbne er udsat

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Københavns Kommune får 14 dage mere til at finde ud af, om det kan lade sig gøre at afholde EM i Danmark.

Det europæiske fobboldforbund (UEFA) accepterer, at Københavns Kommune først 14. maj svarer på, om Danmark kan afholde EM-kampe i sommeren 2021 eller ej. Oprindeligt var det meningen, at Danmark skulle svare ja eller nej torsdag.

Danmark skulle være vært for fire kampe ved EM i 2020, men slutrunden er skubbet til 2021 på grund af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det betyder til gengæld, at der er problemer i forhold til, om EM-kampene kan afvikles i Parken, fordi København også skal være værtsby for starten på Tour de France fem dage efter den sidste EM-kamp i byen.

UEFA og arrangøren af Tour de France (ASO) har begge mange krav, der skal opfyldes for, at det kan lade sig gøre at afholde begivenhederne – især kommercielle.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Denne proces betyder, at en eventuel genbekræftelse af byens EURO2020-værtskab vil indeholde et forbehold for endelig politisk godkendelse. DBU og UEFA er gjort opmærksomme og har accepteret, at der først forelægger politisk beslutning 14. maj, hedder det i et notat, hedder det i et notat, som TV2/Lorry er kommet i besiddelse af.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at afholde begge arrangementer, har Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), meldt ud, at så vinder Tour de France – bl.a. fordi det er EM, der er blevet flyttet, mens Tour de France-starten længe har ligget fast.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top