The perfect guide to the casino

Egyptisk boss forklarer: Derfor floppede Salah fælt til VM i fodbold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Mohamed Salah spillede dårligt til VM i 2018, hvor Egypten tabte alle sine kampe. Men det var der en god forklaring på.

Et tidligere medlem af det egyptiske fodbodlforbunds bestyrelse, Hazem Emam, siger, at Mohamed Salah var på kant med ledelsen i forbundet, og det påvirkede hans indsats på banen.

– Det begyndte med, at vi havde fået lavet et banner på flyet fra WE, men han havde selv en personlig sponsor, som var Voafone, der jo også er i tele-kommunikationsbranchen, forklarer Hazem Emam ifølge goal.com.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Mohamed Salah var rasende over, at vi havde brugt hans billede uden at spørge om lov, og det var hans agent også, siger Hazem Emam, der siger, at der var et modsætningsforhold mellem Liverpool-stjernen og den daværende præsident for forbundet, Hani Abu Reeda.

Det hjalp heller ikke ligefrem, at Mohamed Salah kom til Rusland i småskadet tilstand. Han havde slået skulderen af led i Champions League-finalen for Liverpool mod Real Madrid (1-3).

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Han scorede to mål under slutrunden, men han nægtede at juble, når han scorede, fordi han var sur på os i forbundet, siger Hazem Emam.

Egypten tabte først 0-1 til Uruguay og dernæst 1-3 til Rusland. I den sidste, betydningsløse kamp mod Saudi-Arabien tabte Egypten 1-2.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top