The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Juventus er ifølge Catalunya Radio nu på banen i forhold til at sikre sig FC Barcelonas midtbane-es, Arthur. Tidligere er den 23-årige brasilianer kædet sammen med Inter og Tottenham, men selv vil han helst blive hos de nuværende spanske mestre.

Der er fremdeles mange rygter om brasilianske Willian, der har kontraktudløb med Chelsea til sommer. Ifølge britiske Metro har Arsenal nu overhalet Liverpool i kampen om at få fat i ham – bl.a. trækker det op, at klubben er fra London, hvor familien netop har købt nyt hus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Gonzalo Higuain kan være på vej væk fra Juventus, men ifølge hans far tager argentineren ingen steder til sommer. Den tidligere Real Madrid-angriber venter til sommeren 2021, hvor han har kontraktudløb. Goal.com har mere om den sag.

Der er stadig tvivl om fremtiden for den belgiske højre back, Thomas Meunier, der har kontraktudløb hos Paris Saint-Germain til sommer. Senest blev Tottenham udråbt til favorit til at overtage ham, men ifølge Teamtalk har han ikke selv opgivet at forlænge med de franske mestre.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Nyrige Newcastle melder sig ifølge franske Footmercato ind i kampen om Kalidou Koulibaly fra Napoli. Den senegalesiske forvsarsspiller ellers tidligere har været sat i forbindelse med klubber, der alle er tidligere Champions League-vindere. Også den offensive midtbanespiller, Nabil Fekir (Lyon), og angriberen Edinson Cavani (Paris Saint-Germain) skal være på nord-englændernes radar.

Paris Saint-Germain har ifølge spanske MARCA kig på Sergio Reguilón, som Real Madrid har lejet ud til Sevilla i denne sæson. Han var med til at vinde U21-EM med Spanien sidste år. Årsagen til interessen er, at pariserne regner med, at holdets venstre back, franske Layvin Kurzawa, forlader klubben til sommer.

Flere medier kæder nigerianske Wilfred Ndidi og Manchester United sammen. Den 23-årige defensive midtbanespiller fra Leicester nedtoner dog selv rygterne. Manchester Evening News har historien.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top