The perfect guide to the casino

Michael Laudrup: EM eller Tour de France til Danmark? Begge dele, tak!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Michael Laudrup kan slet ikke forstå, hvis der skal vælges mellem EM i fodbold og Tour de France-start i Danmark til næste år. Danmark kan sagtens klare begge dele, mener han.

Udbruddet af coronavirus har gjort, at EM i fodbold må flyttes fra sommeren 2020 til sommeren 2021. Danmark skal være vært for tre puljekampe og en ottendedelsfinale, men få dage efter ottendedelsfinalen begynder Tour de France.

Og så er spørgsmålet, om Danmark kan arrangere begge dele. Men det har Michael Laudrup svært ved at forstå.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Hvorfor er det problem ?Der er jo ingen kampe i Parken fra 2. til 4. juli. Jeg kan ikke forstå, hvis der skal vælges imellem de to begivenheder. Der skal naturligvis være plads til dem begge, siger Michael Laudrup til tv3sport.dk

Københavns Kommune er med i planlægningen, og kommunen har ladet forstå, at hvis der skal vælges mellem begivenhederne, så vinder Tour de France.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det kan få en negativ indflydelse på Tour de France i København, hvis EURO 2020 udelukkes fra København. Nok er interessen for cykelløb stor, men den er langt større for fodbold. Det indebærer en risiko for en antipati mod Tour de France, hvis fodboldfans må undvære de fire planlagte kampe, deraf tre med det danske landshold, mener Michael Laudrup.

Årsagen til, at det er et problem er, at ottendedelsfinalen spilles få dage før Tour de France-starten, hvor hele København skal spærres af. Desuden er der en logistisk udfordring med at få de to ukendte deltagere i ottendedelsfinalen og ikke mindst deres fans ud af byen, mens der gøres plads til cykelfolket.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top