The perfect guide to the casino

Liverpool-stjerne om van Dijk: Han kan godt give en røvfuld

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpool-profilen Joe Gomez hylder hollandske Virgil van Dijk.

Siden ankomsten i januar 2018 har Virgil van Dijk taget Liverpool med storm, og han har forvandlet forsvaret til ét af de bedste i Europa.

Hans forsvarsmakker Joe Gomez lærer derfor utrolig meget af sin kollega, og han nyder at spille sammen med den hollandske forsvarsstjerne.

– Jeg har sagt det før, men den status, Virgil havde, før han kom til klubben var allerede kæmpestor. Jeg var en ung midterforsvarer, som ikke havde fået så mange kampe, som jeg gerne ville, men så snart han kom ind, rakte han ud med åbne arme, og vi skabte et bånd med det samme, siger Joe Gomez Sky Sports.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det faktum, at han er meget nede på jorden uden for banen, betyder, at vi har det rigtig godt sammen. Vi taler, og i disse tider bruger vi FaceTime og taler om alt muligt. Det hjælper, når man er på banen, at man har en forståelse for hinanden. Vi er i sidste ende gode venner.

– Nogle gange kan han godt give en røvfuld, men det er en kæmpe hjælp og et selvtillidsboost at have en som ham ved siden af. Når han går ind i en duel, ved man, at han kommer til at dominere den. Han taber ikke rigtig de der hovedstødsdueller.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg tror, det gælder for hele holdet og hele stadion, at når han ryger til jorden, så giver det et gisp i alle, og alle bliver bekymrede, men han er virkelig dominerende og en fornøjelse at spille ved siden af, siger Joe Gomez.

Joe Gomez har siden ankomsten i sommeren 2015 spillet 100 kampe for Liverpool.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top