The perfect guide to the casino

Martin Braithwaite glæder sig: Barcelona-stjernerne kan bare komme an

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Martin Braithwaite glæder sig til at tage konkurrencen op mod stjernerne i FC Barcelona.

Da FC Barcelona i februar købte Martin Braithwaite af bundklubben Leganés, var han tænkt som en nødløsning. De spanske mestre fik kun lov at købe ham på dispensation uden for transfervinduet, fordi både Luis suárez og Ousmane Dembélé var blevet skadet.

Når corona-pausen en gang er forbi, må man regne med, at alle stjernerne er tilbage. Men det tager den 28-årige dansker ikke så tungt.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Nu er der pause, og det ser jeg som en fordel. Jeg ved, at der ikke er nogen, der træner og arbejder, som jeg gør. Når jeg kommer tilbage, er jeg fysisk og mentalt forberedt, siger Martin Braithwaite til dr.dk

– At spillerne, der har været ude med skader, kommer tilbage, eller at der hentes nye spillere til, er bare fantastisk. Jeg har en ambition om at spille med nogle af de bedste, og hvis jeg spiller på et af de bedste hold i verden med nogle af de bedste spillere, får det også mig til at se god ud. Jeg vil gerne have al den konkurrence, jeg kan få.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Flere har talt om, at Martin Braithwaite ender på bænken eller bliver solgt. Men sådan tror han ikke selv, det går.

– Jeg glæder mig til, at vi begynder at spille igen, og jeg ved, at jeg kommer tilbage med et brag. Jeg er sindssygt rolig og tror på mine egne evner, siger den tidligere Esbjerg-, Toulouse-, Bordeaux- og Middlesbrough-spiller.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top