The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du mandagens rygtebørs.

Liverpool drømmer som flere andre store klubber om at købe den franske stjerne, Kylian Mbappé, af Paris Saint-Germain. Ifølge franske Le10sport er klubbens manager, Jürgen Klopp, jævnligt i kontakt med den 21-årige angribers far.

Både Arsenal og Manchester United er begyndt at bejle til en anden offensiv franskmand i skikkelse af FC Barcelonas Ousmane Dembélé. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Newcastle kan ifølge Daily Mirror ende med at udpege selveste Kevin Keegan som klubbens manager, nu hvor klub-overtagelsen fra det saudi-arabiske konsortium er tæt på. Han har tidligere været både spiller og manager i klubben. Desuden har han en fortid som engelsk landsholdsmanager, og han er to gange blevet kåret til Europas bedste spiller (Ballon d’Or). I øjeblikket er Steve Bruce manager i Premier Leagues nordligste klub.

Arjen Robben overvejer at gøre comeback i topfodbold. Hollænderen stoppede sin karriere i sommer, men nu vil den tidligere Chelsea- og Bayern München-stjerne altså måske gerne tilbage på græsset. Goal.com har mere om sagen – men ikke noget om, hvilken klub der i givet fald får glæde af den 36-årige fløjspiller.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Tottenham går ifølge spanske El Mundo Deportivo ind i jagten på Ivan Rakitic fra FC Barcelona. Den kroatiske midtbanespiller er ikke længere fast mand i startopstillingen, og han har på det seneste luftet sin utilfredshed.

Real Madrid vil sende reservemålmanden Alphonse Aréola tilbage til Paris Saint-Germain. Det skriver spanske AS. Den franske keeper er på lejeophold hos de kongelige madrilenere, der hellere vil have Andriy Lunin tilbage fra Oviedo, som de har udlejet den ukrainske keeper til. Meningen er så, at han skal være reserve for belgiske Thibaut Courtois.

Både Aston Villa og Crystal Palace drømmer ifølge The Sun om at overtage Burnleys manager, Sean Dyche, som har gjort det godt med små midler. Bl.a. var klubben et år med i Europa League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top