The perfect guide to the casino

Manchester United vil lave byttehandel for Pogba: Se Solskjærs ønskeliste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har sammen med næstformand Ed Woodward lavet en ønskeliste på fem spillere fra Juventus, som de vil bytte Paul Pogba med.

Juventus vil forsøge at købe Paul Pogba tilbage fra Manchester United, og med kun et år tilbage af kontrakten er ‘De Røde Djævle’ ikke helt afvisende over for ideen.

Men prisen kan sagtens blive, at Juventus så må sende en eller flere af deres spillere den anden vej.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Sportsmole citerer italienske Tuttosport for, at Ole Gunnar Solskjær sammen med Ed Woodward har lavet en ønskeliste på fem Juventus-spillere.

Det er den tidligere Arsenal-spiller, midtbanespilleren Aaron Ramsey, det er den brasilianske forsvarsspiller Alex Sandro, det er den bosniske kanonskytte Miralem Pjanic, det er den franske midtbanespiller Adrien Rabiot, og det er den brasilianske angriber Douglas Costa.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Da Manchester United i 2016 købte Paul Pogba af Juventus, kostede han 800 millioner kroner i overgangssum, og det var på daværende tidspunkt verdensrekord.

Men den 27-årige franske midtbane-kreatørs ophold har været af vekslende kvalitet, og i denne sæson har han ikke spillet ret meget, da han tidligt blev skadet. Da han endelig var ved at være klar igen, kom udbruddet af coronavirus, der lagde Premier League ned.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top