The perfect guide to the casino

Italiensk sportsminister: Jeg er i tvivl om Serie A-start

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den italienske Serie A står til at genåbne 18. maj. Men den italienske sportsminister er ikke sikker på, at det kan lade sig gøre.

Det begynder at gå den rigtige vej – og det vil sige nedad – med indlæggelser og antallet af døde på grund af coronavirus i Italien.

Derfor har det italienske sportsministerium givet grønt lys til, at individuelle sportsgrene som svømning og tennis kan begynde igen 4. maj.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det var herefter meningen, at fodbolden skulle begynde 18. maj med træning. Men der er stadig ingen garanti for, at kampene kan genoptages.

– Vi begynder tilladelse til træning fra 18. maj, men kun hvis sundhed og sikkerhed er i orden, siger sportsminister Vincenzo Spadafora ifølge football-italia.net

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg vil ikke forsinke genoptagelsen af fodbold. Men jeg er samtidig nødt til at sige: Nu må vi se. Det kommer an på, om sikkerheden for udøverne er god nok, siger sportsministeren og fortsætter:

– Det italienske fodboldforbund (FIGC) har præsenteret mig for et oplæg, som ikke var godt nok. Så der skal justeringer til, og først når de er foretaget, kan vi begynde at overveje at tillade at spille fodbold igen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top