The perfect guide to the casino

Håndbold-tilstande? Masser af udskiftninger i Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Premier League vil tillade op til fem udskiftninger pr. hold pr. kamp i de kampe, der skal afvikles bag lukkede døre.

Der kan nærmest blive tale om håndbold-tilstande med et væld af udskiftninger, når Premier League genoptager sæsonen bag lukkede døre.

Ifølge The Sun barsler Premier League i hvert fald med et forslag om at tillade op til fem udskiftninger pr. hold pr. kamp. I dag er det kun tilladt med tre – og langt de fleste finder sted i anden halvleg.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Dog er der den krølle på historien, at holdene stadig kun kan skifte ind under tre spilstop pr. hold.

Hvis et hold vil udnytte alle fem indskiftnings-muligheder, bliver de med andre ord nødt til at skifte to ud ad gangen to gange for at nå op på de tilladte fem udskiftninger.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Årsagen er, at der ellers kan blive et gevaldigt renderi i de sidste ti minutter, hvor det hold, der er foran, kan tænkes at spekulere i at få tiden til at gå og frustrere modstanderne – de såkaldte tidstaktiske udskifninger.

Hele ideen kommer af, at rest-programmet bliver meget tætpakket, fordi ligaen har været lukket ned på grund af udbruddet af coronavirus. Med det tætte program risikerer man, at spillere brænder ud, og at det derfor er bedre for klubberne at kunne rotere lidt blandt spillerne.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top