The perfect guide to the casino

Landstræner er uforstående: Hvordan kan i kritisere Lukaku?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Landstræner Roberto Martinez forsvarer Inter-angriberen Romelu Lukaku.

Belgiske Romelu Lukaku har trods sin alder allerede scoret 217 mål i 457 kampe gennem karrieren, og i sæsonen med det laveste antal blev det alligevel til 15 scoringer.

Derfor forstår Belgiens landstræner Roberto Martinez ikke, at nogle eksperter har kunne tillade sig at kritisere Lukaku.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Eksperter har for vane at fremhæve, hvad en spiller ikke har eller ikke gør. Der er nogle spillere, som vi altid fremhæver for de gode ting, de gør, og for nogle fremhæver vi ting, de ikke gør. Rom er faldet i den sidste kategori efter hans tid i Chelsea, siger Martinez til The Times og fortsætter:

– Han havde et par fænomenale sæsoner i Everton, men fra det øjeblik, han forlod Everton, var det som om, at alle ville fremhæve, når han ikke scorede og at det ville blive negativt, når det handlede om hans præstation.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det har været overraskende for mig, for ‘Rom’ har enestående kvaliteter. Han er en målscorer, og han kan ikke måles på de ting, han ikke gør. Ligesom ‘Diego Maradona kunne ikke tackle, var ikke god i defensive dødbolde eller kunne ikke bruge sin højre fod.

– Ingen ville tale om, hvor mange gange Maradona brugte sit højre ben. Romelu er en målscorer. Det er hans job, og det er det, han gør bedst.

Den belgiske stjerneangriber har i denne sæson scoret 23 mål og leveret 5 oplæg i 35 kampe for Inter.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top