The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel: Sådan forløb aftenen hvor vi vandt mesterskabet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Kasper Schmeichel fortæller en sjov historie om dengang, hvor Leicester City vandt det engelske mesterskab.

Tilbage i 2016 vandt Kasper Schmeichel og Leicester City et sensationelt mesterskab, som blev sikret da Chelsea tog point fra Tottenham en mandag aften.

Nu fortæller Kasper Schmeichel om netop dén aften, hvor mesterskabet blev sikret.

– Igennem hele sæsonafslutningen havde jeg ikke set en eneste Tottenham-kamp, så jeg tog ud at spise med min kone og og mine børn og prøvede at lukke det ude. Det var noget rod på restauranten, og min kone syntes, det var hylende morsomt, siger han i Peter Crouchs podcast hos BBC.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Men det var forfærdeligt, så vi endte med at tage hjem, da der var en halv time tilbage af kampen. Jeg lagde børnene i seng, og min kone kom og sagde godnat og fortalte mig, at Tottenham var foran 2-0, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne se det.

– Jeg gik ind i stuen, og så scorede Gary Cahill. Jeg sagde til mig selv, at jeg skulle forblive rolig, men så udlignede Eden Hazard, og de sidste par minutter var tortur. Chelsea havde et sent frispark, som Willian skulle tage, og han sparkede den ned i hjørnet, og den lettelse, der kom der, var utrolig.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det var stolthed, glæde og ren ekstase. Jeg kan ikke beskrive det. Jeg fejrede det med min familie, som jeg gerne ville være sammen med, for de havde været med på hele rejsen. Mange af gutterne var hos Jamie Vardy, så da vi var færdige derhjemme, kørte jeg over til Jamie, og så tog vi den derfra.

– For Leicester var det utroligt, og vi ville gerne se, hvad der skete, så vi kørte ind til byen. Fire-fem dage senere sendte Vardy nogle billeder og spurgte, hvem de ejede de parkerede biler ved hans hus, for der var ingen, der havde været for at hente dem endnu, siger Kasper Schmeichel.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top