The perfect guide to the casino

Sheffield United-boss: I League One skal man kunne vinde på en kold tirsdag aften

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chris Wilder fortæller om rejsen fra League One til Premier League på få år.

I 2016 overtog Chris Wilder styringen i Sheffield United, da klubben på daværende tidspunkt spillede i League One. Siden har han som bekendt ført klubben til den øverste del af Premier League-tabellen, og nu forklarer han opskriften bag sin succes.

– Da jeg tog jobbet, vidste alle, at klubben havde været i League 1 i seks lange år, som havde virket som en uendelighed. Jeg kan forestille mig, at mange af klubbens fans følte, at klubben ville være der for altid, siger Wilder til Sky Sports og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Så den største opgave var at få os væk fra den liga, og det forsøgte vi først og fremmest at sikre ved at hente spillere, som kendte til rækken.

– Det ville ikke nytte noget at hente Premíer League-spillere. Vi skulle bruge spillere, som vidste, hvad der skulle til at vinde på en kold tirsdag aften mod nogle af de mindre glamourøse klubber, som vi spillede mod dengang.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Hvad en spiller gav til os på det mentale plan, har været nøglen i alle de indkøb, vi har foretaget os, og så selvfølgelig også det tekniske og taktiske. Vi ville have stærke karakterer, stærke personligheder, gode mennesker.

– Vi er i den situation, vi er i i dag, fordi var har sat flueben ud for alle de ting, og det hele startede i League One.

Sheffield United indtager for tiden syvendepladsen i Premier League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top