The perfect guide to the casino

Manchester United-boss slår fast: Det er HELT urealistisk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Der kommer ingen mega-handler i fodbold i den nærmeste fremtid, for det er der ingen, der har råd til, siger Manchester Uniteds næstformand, Ed Woodward.

– Næste transfervindue bliver ikke ‘business as usual’ – hverken for Manchester United eller nogen anden klub, siger Ed Woodward ifølge Manchester Evening News.

Årsagen er udbruddet af coronavirus, der kommer til at slå bunden ud af økonomien. Der er ingen, der kan købe til de priser, som var de normale indtil januar.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Som altid er det vores ambition at gøre klubben så konkurrencedygtig som mulig. Men vi er nødt til at kunne danne os er overblik over, hvordan markedet ser ud, inden vi køber og sælger nogen spillere, siger Ed Woodward.

– På den baggrund må jeg undre mig over, at der er spekulationer om køb til 100 millioner pund eller mere. Den slags synes fuldstændigt at ignorere de realiteter, som sporten nu står over for, tilføjer Manchester United-bossen, der med andre ord mener, at det er urealistisk at købe og sælge spillere til de mega-summer, som der har været brugt på spillere i de senere år.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han håber til gengæld tadig, at sæsonen kan spilles færdig.

– Der er stadig så meget på spil i forhold til de europæiske plader og FA Cup-turneringen. Men som alle andre glæder jeg mig mest til, at fansene kan komme tilbage til stadion. Først da er vi ved at vende tilbage til normale tilstande, siger Ed Woodward.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top