The perfect guide to the casino

Ajax-stjerne ryster på hovedet: – Det er bullshit

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ajax-stjernen Hakim Ziyech er træt af beklagelserne fra AZ om, at Ajax ikke skulle fortjene førstepladsen i den sæson, som med allerstørste sandsynlighed bliver afblæst.

Den hollandske regering med premierminister Mark Rutte i spidsen har forbudt al fodboldspil indtil 1. september på grund af udbruddet af coronavirus.

Dermed tyder alt på, at den nuværende turnering bliver afblæst – og at den nuværende stilling derfor også bliver slut-stillingen.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Der bliver ganske vist ikke udnævnt en officiel mester. Men Ajax ender alligevel på førstepladsen på bedre målscore end AZ, der er godt sure over, at Ajax derfor træder ind i Champions League i play-off runden, som er den sidste inden gruppespillet, mens AZ skal igennem to runder mere.

– Så hører man, at AZ fortjener førstepladsen mere, fordi de har vundet to gange over os. Men vi fører ligaen på bedre målscore. Skulle vi så ikke få tildelt førstepladsen? Det er jo bullshit, siger Hakim Ziyech til Algemeen Dagblad.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er målforskellen, der tæller, når holdene er lige på point. Sådan har det altid været. Alt andet er vrøvl, siger Hakim Ziyech.

Den marokkanske landsholdsspiller kommer dog ikke selv til at spille Ajax i Champions League, da han skifter til Chelsea i næste sæson.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top