The perfect guide to the casino

Tidligere ungdomstræner: Jeg vidste at han ville komme på førsteholdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


I dag er Trent Alexander-Arnold en stor profil for Liverpool, og det overrasker ikke hans tidligere ungdomstræner Michael Beale.

Engelske Trent Alexander-Arnold er én af de bedste højrebacks i verden, og det kommer ikke bag på hans tidligere ungdomstræner Michael Beale.

Han ankom til Liverpool fra Chelsea tilbage i 2012, og allerede på hans første dag i klubben så han, at Trent havde et talent udover det sædvanlige.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg så ham min første dag i klubben, da han spillede i det centrale forsvar på U14-holdet, og han var anderledes end noget, vi nogensinde havde haft i Chelsea, siger Beale til Goal og fortsætter:

– Efter min første dag i Liverpool spurgte de mig, hvilke spillere jeg godt kunne lide, og jeg pegede på Trent og sagde, at jeg troede på, at han ville komme på førsteholdet, for da jeg kiggede ud over banen, begejstrede han mig og var bedre end alle andre.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Liverpool var anderledes end Chelsea, men han ville komme ind på alle hold i Chelsea. Derfor turde jeg komme med det udsagn.

Trent Alexander-Arnold har trods sin unge alder allerede spillet 125 kampe for Liverpool, hvor det er blevet til seks mål og 34 oplæg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top