The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken vil tage nogle chancer: Vi skal købe større navne til FCK

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ståle Solbakken vil have FCK til at købe større navne til klubben, som samtidig skal blive bedre til selv at udvikle spillere.

FCK vil overveje at købe endnu yngre spillere, og de forsvarende danske mestre vil være parate til at gå langt for at skaffe store individualister.

– Vi skal muligvis ud af vores comfort zone og købe virkeligt attraktive spillere, siger Ståle Solbakken til den trykte udgave af Tipsbladet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi overvejer, om vi skal tage et par ekstra chancer på transfermarkedet. Det skal være i tilfælde, hvor vi føler os så sikre som muligt på, at en spiller passer perfekt ind i vores spillestil og klub, og hvor spilleren er så dygtig – og nok også dyr – at vi ved at købe ham også udnævner ham til vores stjernespiller i et par sæsoner, siger den norske FCK-manager.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han er samtidig selvkritisk over for klubben, der ikke uddanner mange spillere til førsteholdet fra sit akademi, School of Excellence. Mohamed Daramy er den eneste i denne sæson, og i sidste sæson var det kun Jonas Wind, der for alvor etablerede sig på førsteholdet.

– Men det er en balance. Vi er FCK, og vi skal være en talentudviklings-klub. Men vi skal ikke være en talentudviklings-klub, der ikke vinder mesterskaber. Vi skal heller ikke være en talentudviklings-klub, der ikke spiller i Europa, siger Ståle Solbakken.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top