The perfect guide to the casino

Slået ud af coronavirus: Superligaen dropper tidligt comeback

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Der bliver ikke nogen Superliga-fodbold i weekenden 15. 17. maj. Det fastslår Divisionsforeningen.

Weekenden midt i maj er ikke længere i spil til Superliga-fodbold – hverken med eller uden tilskuere.

– Vi er i gang med at bringe protokoller på plads og sikre, at vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer, når vi laver fuld holdtræning og spiller kampe uden tilskuere. Det handler om, at vi skal have protokoller på plads, så vi har en ekstra sikring af alle omkringliggende omstændigheder i forhold til den risiko vi har, fordi nogle af vores ansatte jo skal røre ved hinanden, når de er på arbejde, siger Divisionsforeningens direktør, Claus Thomsen, til Ritzaus Bureau.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det handler om, hvordan man eksempelvis ankommer og forbereder sig til træning og kamp. At man ikke kan komme i omklædningsrum, og at man kommer omklædt og selv har mad med, og der skal sprittes af og en masse andet. Det er en meget detaljeret håndtering af alle omstændighederne, siger Claus Thomsen.

15.- 17. maj var den første af de tre weekender, som Superligaen havde sat af til formålet. De to øvrige er d. 22. – 24. maj og d. 29. – 31. maj.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Disse weekender er ifølge Divisionsforeningen stadig i spil. Bliver det senere end sidste weekend i maj, ser det tvivlsomt ud i forhold til at nå at afvikle hele restprogrammet.

Superligaen manglede to runder i grundspillet, da den blev afbrudt af pandemien. Men dertlil kommer mesterskabsslutspil på ti runder og nedrykningsslutspil på henholdsvis seks og otte kampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top