The perfect guide to the casino

Liverpool-legende: Vi narrede Chelsea – han var en skygge af sig selv, da de købte ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chelsea betalte 50 millioner pund for Fernando Torres i januar 2011, men Liverpool vidste godt, at han slet ikke var så god, som han havde været.

Den tidligere Liverpool-stjerne, Jamie Carragher, var ved at gå i gulvet, da han hørte, at Chelsea havde betalt 50 millioner pund (430 millioner kroner efter nutidens kurs) for Fernando Torres.

– Det var en høj pris efter datidens marked. Jeg fattede det ikke, og jeg vidste, at vi havde narret Chelsea. Jeg trænede jo sammen med Torres, og jeg kunne ved selvsyn se, at han kun var en skygge af sit gamle jeg, siger Jamie Carragher til Sky Sports.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Fernando Torres havde været stærk for Liverpool, da han kom til klubben i 2007 fra Atl+etico Madrid. Han scorede det afgørende mål, da Spanien vandt EM i 2008, men stjernen var falmet ved VM to år senere, hvor han ikke lavede et eneste mål, selvom Spanien vandt VM for første og til dato eneste gang.

– Men af en-eller-anden grund spillede han ofte godt mod Chelsea, når vi mødte dem. Han havde lavet to mål, da vi slog dem tidligere i den sæson. Og jeg tror, at det var på dette tidspunkt, Roman Abramovich (Chelsea-ejer, red.) tog beslutningen om at købe ham, siger Jamie Carragher, der nu arbejder som fodboldekspert.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Fernando Torres blev i Chelsea i fire år, men det blev ikke en stor succes, for den spanske angriber lavede blot 20 mål i 110 kampe. Til sammenligning lavede han 65 mål i 102 kampe i Liverpool.

– Det overraskede mig ikke, at det gik galt for ham i Chelsea, siger Jamie Carragher.

Fernando Torres endte senere i sin gamle spanske klub, Atlético Madrid, men han valgte sidste sommer at stoppe sin karriere i en alder af 35 år.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top