The perfect guide to the casino

Ligeglad med UEFA: Premier League siger NEJ til slutspil

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


. Premier League går ikke i gang med et slutspil for at afgøre mesterskab og europæiske pladser.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) opfordrede torsdag igen til, at landenes førsteligaer skulle spilles færdig, hvis det overhovedet kan lade sig gøre efter udbruddet af coronavirus.

I Premier League mangler der ni runder, og skulle det vise sig at være umuligt at nå at spille dem alle, foreslår UEFA, at der i stedet afvikles et slutspil mellem de højest placerede klubber for at afgøre, hvem der skal med i Champions League og Europa League. Det er i UEFAs øjne en bedre løsning end at lade den nuværende stilling gælde som slutstilling.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men det vil Premier League som udgangspunkt ikke være med til.

Det skyldes ifølge The Sun, at ligaen ikke kan se en turneringsform, der er rimelig i forhold til at uddele billetter til henholdsvis Champions League og Europa League iblandt de øverste hold i Premier League.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg kan ikke se, at vi kan lave et rimeligt play-off system på dette sene tidspunkt. Der er for mig at se to muligheder: Enten spiller vi turneringen færdig, eller også gør vi ikke, siger en kilde i en af topklubberne til avisen.

I det sidste tilfælde betyder det dog ikke nødvendigvis, at den nuværende stilling bliver slutstillingen. Det kræver, at 14 ud af 20 klubber stemmer for denne løsning.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top