The perfect guide to the casino

Landstræner med overraskende budskab: Derfor skal Neymar tage tilbage til Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Neymar bør tage tilbage til FC Barcelona, hvis han får chancen for det, mener den tidligere brasilianske landstræner, Luis Felipe Scolari.

Neymar spillede i FC Barcelona til 2017, hvor Paris Saint-Germain overraskende betalte brasilianerens frikøbsklausul på 1,6 milliarder kroner, som var og stadig er verdensrekord.

Men længe har der været tale om, at FC Barcelona vil købe ham tilbage.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Med den viden, jeg har i dag, vil jeg sige til Neymar: Hvis du fÃ¥r muligheden for at tage tilbage til Barcelona, sÃ¥ skal du gøre det, siger Luis Felipe Scolari ifølge spanske SPORT.

Scolari var Brasiliens landstræner ved VM i 2014 på hjemmebane, hvor Neymar var med i de første fem kampe, så han kender altså verdensstjernen ganske udmærket.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Ifølge Scolari vil et skifte bl.a. gøre det muligt for Neymar at vinde prisen som verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or), som man kan forstÃ¥, at den tidligere brasilianske landstræner synes, at landsmanden fortjener.

РHvis han skifter til FC Barcelona f̴r han chancen for at blive k̴ret til den bedste spiller i verden i lige konkurrence med de spillere, som normalt f̴r den, siger Luis Felipe Scolari med henvisning til den seneste vinder, Lionel Messi fra netop FC Barcelona, og Cristiano Ronaldo, som vandt prisen fire gange i sin Real Madrid-tid og en gang som Manchester United-spiller.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top